Fashion & More | Sinds 1935
The Electric Blue Fever

The Electric Blue Fever

We introduceren de nieuwe collectie van Tramontana: ‘The Electric Blue Fever’, met als belangrijkste kleuren helderblauw, donkere kitkleur, lila, crème en zwart. Dit thema wordt ook gekenmerkt door opvallende prints en details.

Er wordt op verschillende creatieve manieren gespeeld met diepte, bijvoorbeeld door technieken toe te passen die de stof reliëf geven, zoals opvallende stiksels, plissé en matelassé. Ook wordt diepte gecreëerd door gebruik van kleuren en grafische zwart-witcombinaties.

De liefde voor satijn blijft sterk aanwezig, omdat deze stof luxe uitstraalt en de kleuren en prints nog levendiger maakt.

Naast satijn worden andere uiterst comfortabele stoffen gebruikt, zoals scuba sweat, Punta di Roma en een krijtstreep van zeer rekbaar materiaal. Deze stoffen worden gebruikt voor zowel tops als wijde en uitlopende broeken.

Mooie gebreide stukken zijn door de verschillende thema’s heen verweven, waaronder gebreide jacquards, open breisels en een veelkleurige ‘Electric Blue Fever’ streep.

De Tramontana herfst- en wintercollectie van 2023-2024 is enorm veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu een representatieve en trendy look voor het werk wilt, comfortabel en gezellig wilt ontspannen zonder in te boeten aan elegantie, of een opvallende entree wilt maken, Tramontana heeft het allemaal in huis!

Categorieën:

Reacties

Leuk als je een reactie achterlaat!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *