Every Body Happy.

Studio Anneloes

Stijlvol en comfortabel: dat is Studio Anneloes. En deze woorden beschrijven de vrouwen die deze kleding dragen. Vrouwen met een druk leven en die er goed uit willen zien. Studio Anneloes geeft hen precies dat: comfortabele mode. Gemakkelijk om te combineren en eenvoudig om mooi te houden. Kleding maken die fantastisch zit, past en voelt.

Kleding die jou blij maakt en ondertussen ook nog goed is voor onze planeet en andere mensen.De Travel-kwaliteit is een prachtig materiaal dat voor ongeveer 90% van de collectie gebruikt. Het is enorm comfortabel, heel makkelijk mooi te houden en het kreukt nooit, zelfs niet als het net uit je koffer komt!

    Alle 14 resultaten

    Nieuw in het assortiment: Skiny!

    Het merk Skiny staat voor ultieme loungewear. Gemaakt van heerlijk zachte materialen en bij uitstek geschikt voor het sporten of voor een heerlijk dagje lui op de bank! Wij hebben Skiny in ons assortiment opgenomen, omdat we opzoek waren naar comfortabele items dat je kunt dragen na een dag hard werken, maar ook tijdens het sporten of tijdens een vrij dagje.

    Lees meer