Oui

Resultaat 1–16 van de 37 resultaten wordt getoond

Oui

Oui staat voor een gepassioneerde, levenslustige geest en luxe breigoed in al zijn facetten. Casual stijlen gecreëerd met oog voor detail, altijd met als doel een glimlach op je gezicht te toveren. Integriteit, teamwork en plezier op het werk zijn topprioriteiten in de Oui-familie.

De vrouw van vandaag houdt ervan om vrouw te zijn en drukt zichzelf uit door wat ze draagt ​​- natuurlijk en zelfverzekerd. Op onze manier zou ze dit gevoel moeten kunnen beleven. Mode die altijd een beetje anders is en toch altijd zichzelf. Onmiskenbaar en onmiskenbaar.

Mode betekent voor Oui speels, kleurrijk en innovatief. Het is extravagant en nooit onderworpen aan vaste normen. Voor hen is de vrouw die ze draagt ​​zelfverzekerd, open en individueel. Ze is onafhankelijk van dictaten, vrij van vooroordelen en vertegenwoordigt een extraverte houding. Onze trefwoorden KNIT. PASSIE. LIEFDE. staan ​​voor breigoed in alle facetten van vakmanschap, unieke prints, speels en exclusief uitgevoerd, en de liefde voor alles wat we doen en waar we goed in zijn – nieuwe mode ontwerpen – altijd met liefde gemaakt. Niet alleen de bedrijfsgeschiedenis staat voor familie, maar ook voor de gemeenschap van trouwe Oui-fans.

Met oog voor detail en passie in elk product. De jarenlange ontwerpers zijn professionals in hun vakgebied, brengen ervaring, maar altijd nieuwe, innovatieve benaderingen van elk project en vinden hun inspiratie in mode, kunst en cultuur over de hele wereld.

Van het eerste ontwerp tot de voltooide collectie – alles wordt beslist, ontworpen en gepresenteerd op het hoofdkantoor in München. Het creatieve proces in het ontwerpen begint altijd met een overkoepelend thema van inspiratie, dat met moodboards, stofstalen en eerste schetsen verder wordt aangescherpt en eerste vormen aanneemt voordat de prototypes in samenwerking met de snij- en techniekafdeling worden ontwikkeld. In verschillende try-ons en fittingen worden de collecties geoptimaliseerd op het gebied van pasvorm en snit voordat het eindproduct wordt gemaakt.

Word Vriend van Burger

Ben jij ook zo gek van mode? Word lid van De Vrienden van Burger en spaar automatisch mee voor waardecheques!

Lees meer