Bestellen en bezorgen

Bestellen

Via het keuzemenu kun je gemakkelijk kiezen tussen de verschillende merken of artikelen. Daarna kun je je keuze verfijnen op soort, merk, kleur en maat. Tevens kun je meerdere selecties tegelijk maken waardoor je zoektocht makkelijker wordt. Wij helpen je graag verder met problemen en ondersteuning van het bestelproces. Van inloggen als nieuwe klant tot het betaalmoment op onze site. Tevens kunnen wij je van advies voorzien bij het maken van de beste keuze. Je kunt ons bellen op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur op 0182 – 39 23 89.

Betaalmethodes

Bij burgerreeuwijk.nl kun je gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheid:

Betaalvoorwaarden

Bezorgen

Burger Reeuwijk zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. Burger Reeuwijk behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt.

Bestellingen die op dinsdag tot en met zaterdag geplaatst worden vóór 15:00 uur worden dezelfde dag verzonden. De bestelling wordt de eerstvolgende dag bezorgd (met uitzondering van zondag). De levering wordt verzorgd voor PostNL. Je ontvangt van hen een Track & Trace code om je bestelling te volgen. Door drukte bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging iets langer duren.

Bestellingen naar België, Duitsland en Frankrijk worden verzonden met PostNL. Je ontvangt van hen een Track & Trace code om je bestelling te kunnen volgen. Houd hierbij rekening met een langere verzendtijd.