Fashion & More | Sinds 1935

Bestellen en bezorgen

Bestellen

Via het keuzemenu kun je gemakkelijk kiezen tussen de verschillende merken of artikelen. Daarna kun je je keuze verfijnen op soort, merk, kleur en maat. Tevens kun je meerdere selecties tegelijk maken waardoor je zoektocht makkelijker wordt. Wij helpen je graag verder met problemen en ondersteuning van het bestelproces. Van inloggen als nieuwe klant tot het betaalmoment op onze site. Tevens kunnen wij je van advies voorzien bij het maken van de beste keuze. Je kunt ons bellen op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur op 0182 – 39 23 89.

Betaalmethodes

Bij burgerreeuwijk.nl kun je gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheid:

  • iDEAL: online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Je betaalt géén extra kosten
  • Creditcard: betaling via MasterCard, Visa of American Express, het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je bestelling is geleverd (uitgestelde creditcardbetaling)

Betaalvoorwaarden

  • Alle prijzen van de artikelen die via burgerreeuwijk.nl verkocht worden zijn inclusief btw. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen
  • Burger Fashion is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten op haar website of in haar mailingen. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend
  • Bestellingen boven €75 (binnen Nederland) worden gratis bij je thuisbezorgd
  • De verzendkosten binnen Nederland met een totale orderwaarde van minder dan €75 bedragen €5,99 per bestelling
  • De verzendkosten naar België bedragen €10,- per bestelling
  • De verzendkosten naar Duitsland bedragen €9,50 per bestelling
  • De verzendkosten naar Frankrijk bedragen €15,- per bestelling

Bezorgen

Burger Fashion zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. Burger Reeuwijk behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt.

De levering wordt verzorgd voor PostNL. Je ontvangt van hen een Track & Trace code om je bestelling te volgen. In sommige gevallen kan de bezorging iets langer duren.

Bestellingen naar België, Duitsland en Frankrijk worden verzonden met PostNL. Je ontvangt van hen een Track & Trace code om je bestelling te kunnen volgen. Houd hierbij rekening met een langere verzendtijd.

Besteldag Besteltijd Bezorgdag
Maandag Gehele dag Woensdag bezorgd
Dinsdag Voor 16:00 uur besteld Woensdag bezorgd
Woensdag Voor 16:00 uur besteld Donderdag bezorgd
Donderdag Voor 16:00 uur besteld Vrijdag bezorgd
Vrijdag Voor 16:00 uur besteld Zaterdag bezorgd
Zaterdag Voor 16:00 uur besteld Maandag bezorgd
Zondag Gehele dag Woensdag bezorgd

Ontdek onze nieuwste items