Fashion & More | Sinds 1935

Ruilen en retourneren

Retourneren

Wij doen onze uiterste best om je via onze website te informeren over onze artikelen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet 100% tevreden bent. Je kunt je bestelling of artikel(en) zonder probleem retourneren of omruilen binnen 14 dagen na ontvangst. Dit kan op twee manieren:

Retourneren in de winkel

Je kunt je online bestelling retourneren in de winkel, neem hiervoor het ingevulde retourformulier mee. Dit kan tijdens de openingstijden van de winkel.

Retourneren per post

Je kunt je bestelling ook retourneren via de post, hiervoor kun je de originele verpakking gebruiken. Voeg altijd het ingevulde retourformulier toe aan jouw retournering.

1. Plaats de artikelen met aangehechte prijskaartjes en het retourformulier in de originele verpakking

2. Verricht de retour aan:

BURGER FASHION

MIEREAKKER 22

2811 BB REEUWIJK

3. Geef het pakket af bij een (PostNL) pakketpunt. Je krijgt dan een bewijs van afgifte. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden

  • Retourzendingen zijn voor eigen risico. Ook voor de kosten om de/het artikel(en) retour te sturen ben je als klant zelf verantwoordelijk
  • Het ingevulde retourformulier dient toegevoegd te worden aan de retourzending
  • De artikelen dienen in originele staat teruggestuurd te worden, d.w.z. ongedragen, zonder vlekken etc., inclusief aangehechte prijskaartjes en in een degelijke verpakking
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen
  • Ondermode en accessoires kunnen wegens hygiënische redenen niet worden geretourneerd of geruild
  • Artikelen met een korting van 40% of meer kunnen niet geruild of geretourneerd worden
  • Artikelen die getoond worden in de live-video’s op Facebook kunnen niet geruild of geretourneerd worden

Ruilen

Je kunt een artikel uit een online bestelling zowel per post als in de winkel ruilen.

Ruilen per post

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch (0182 392 389). Je krijgt dan van ons een retourlabel om de onjuiste maat terug te sturen, hiervan krijg je het aankoopbedrag terug. De bestelling met de juiste maat kun je dan direct plaatsen op de webshop! Wanneer het omgeruilde artikel wordt teruggestuurd, houden wij de verzendkosten van €5,99 in op het aankoopbedrag.

Ruilen in de winkel

Neem dan het ingevulde retourformulier van de online bestelling mee. Tip: als je in de winkel een andere maat wilt proberen, bel ons dan van tevoren. Dan leggen we deze voor je apart!

Terugbetaling

Wanneer je de gehele bestelling of losse artikelen, welke zijn gekocht via de webshop, terugstuurt of in de winkel komt retourneren, ontvang je het aankoopbedrag binnen 10 dagen terug. Geldteruggave is op basis van betaalwijze. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren telefonisch contact op te nemen, dit kan via 0182 392 389.

Retourformulier

Download het retourformulier

Ontdek onze nieuwste items