Fashion & More | Sinds 1935

De Familie van Burger

Yvon

Fris en gedreven. Mode is met de paplepel ingegoten. Al vanaf mijn 14e werkte ik in deze zaak bij mijn ouders. Ik ben een bevoorrecht mens met het feit dat ik dit mag doen met mijn gezin. Dit is mijn passie. Wat mij drijft is de veelzijdigheid van dit beroep en de constante verandering in de mode. Ik vind het heerlijk om verschillende mensen aan te kleden. Elk klant is uniek. En mijn passie is dan ook om verschillende merken in te kopen die op mijn publiek zijn afgestemd. Geweldig vind ik het om vrouwen thuis te laten voelen in hun nieuwe outfit. Eerlijkheid is mijn motto.

Cindy

Jongste dochter van Yvon

Ze noemen mij het manusje van alles. Ik ben van alles op de hoogte en kan goed adviseren bij de keuze van een mooie panty.  Mijn familie zegt altijd: als ik er niet ben, wordt het hier een ‘stoffige’ bende. Wat mij drijft, is vrouwen mooi laten voelen in hun meest natuurlijke ik!

Desiree

Oudste dochter van Yvon

Elke maandag zijn we op pad om nieuwe inspiratie op te doen en om de leukste accessoires en collectie samen te stellen. Dit dan terugbrengen in de winkel en te stylen, is voor mij een dagelijks feestje. De leukste outfits bij elkaar zoeken, die past bij jouw stijl, is mijn passie!

Dennis

Zoon van Yvon

Ik ben de creatieveling binnen Burger. Alles wat je ziet en leest over Burger komt van mijn hand. Dat maakt het ook zo leuk en uitdagend. Ik ben meestal achter de schermen te vinden en kom af en toe m’n zussen en moeder bijstaan in de winkel. Je kunt me tegenkomen als ik je pakketje kom brengen dat je in onze webshop hebt gekocht.

Ontdek onze nieuwste items