Bloomings

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bloomings, opgericht in 2012 te  Amsterdam, is een Europees modemerk voor vrouwen, die smaakvol hun favoriete basics combineren met lifestyle mode.

Deze elegante en zelfverzekerde vrouw, leeftijdloos in haar doen en laten, staat volop in het leven en kleedt zich hier naar. Het juiste gevoel is belangrijk, zodat zij zich comfortabel en zeker voelt en dit ook zal uitstralen. Bloomings deelt die mening door met deze gedachten de collecties te creëren, die door de fans van Bloomings begeert worden, maar ook betaalbaar moeten blijven. Er zijn tenslotte meer goede dingen  in het leven dan mode alleen!

Actuele styles, om je iedere dag lekker in te voelen met het accent op brei en jerseys. Zorgvuldig worden die garens en doeken uitgezocht, welke aan de kwaliteit standaard kunnen voldoen en zorgen we ervoor dat elk model een excellente pasvorm heeft.

Nog meer shopplezier!

  Yes! Onze winkel is vernieuwd, de collectie in dameskleding is verdubbeld! Dit betekent ook dubbel zoveel shopplezier! Kom kijken in de winkel of shop via de webshop. Bekijk de collectie hier. Maak jij ook een uitje van het shoppen? Neem gerust je man of vriendin mee en maak er een gezellige dag van! Wij […]

Lees meer