Fashion & More | Sinds 1935

Service

Bestellen en bezorgen

Bestellen

Via het keuzemenu kun je gemakkelijk kiezen tussen de verschillende merken of artikelen. Daarna kun je je keuze verfijnen op soort, merk, kleur en maat. Tevens kun je meerdere selecties tegelijk maken waardoor je zoektocht makkelijker wordt. Wij helpen je graag verder met problemen en ondersteuning van het bestelproces. Van inloggen als nieuwe klant tot het betaalmoment op onze site. Tevens kunnen wij je van advies voorzien bij het maken van de beste keuze. Je kunt ons bellen op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur op 0182 – 39 23 89.

Betaalmethodes

Bij burgerreeuwijk.nl kun je gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheid:

 • iDEAL: online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Je betaalt géén extra kosten
 • Creditcard: betaling via MasterCard, Visa of American Express, het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je bestelling is geleverd (uitgestelde creditcardbetaling)

Betaalvoorwaarden

 • Alle prijzen van de artikelen die via burgerreeuwijk.nl verkocht worden zijn inclusief btw. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen
 • Burger Fashion is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten op haar website of in haar mailingen. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend
 • Bestellingen boven €75 (binnen Nederland) worden gratis bij je thuisbezorgd
 • De verzendkosten binnen Nederland met een totale orderwaarde van minder dan €75 bedragen €5,95 per bestelling
 • De verzendkosten naar België bedragen €10,- per bestelling
 • De verzendkosten naar Duitsland bedragen €9,50 per bestelling
 • De verzendkosten naar Frankrijk bedragen €15,- per bestelling

Bezorgen

Burger Fashion zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. Burger Reeuwijk behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt.

Bestellingen die op dinsdag tot en met zaterdag geplaatst worden vóór 15:00 uur worden dezelfde dag verzonden. De bestelling wordt de eerstvolgende dag bezorgd (met uitzondering van zondag). De levering wordt verzorgd voor PostNL. Je ontvangt van hen een Track & Trace code om je bestelling te volgen. Door drukte bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging iets langer duren.

Bestellingen naar België, Duitsland en Frankrijk worden verzonden met PostNL. Je ontvangt van hen een Track & Trace code om je bestelling te kunnen volgen. Houd hierbij rekening met een langere verzendtijd.

Click & Collect

Met onze Click & Collect service is het mogelijk om je bestelling af te halen bij de winkel. Kies voor de optie ‘Click & Collect’ bij het plaatsen van je bestelling. Zodra de door jouw bestelde artikel(en) klaar ligt in de winkel, ontvang je van ons een bevestiging per mail. De bestelling kan van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur afgehaald worden!

Ruilen en retourneren

Retourneren

Wij doen onze uiterste best om je via onze website te informeren over onze artikelen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet 100% tevreden bent. Je kunt je bestelling of artikel(en) zonder probleem retourneren of omruilen binnen 14 dagen na ontvangst. Dit kan op twee manieren:

Retourneren in de winkel

Je kunt je online bestelling retourneren in de winkel, neem hiervoor het ingevulde retourformulier mee. Dit kan tijdens de openingstijden van de winkel.

Retourneren per post

Je kunt je bestelling ook retourneren via de post, hiervoor kun je de originele verpakking gebruiken. Voeg altijd het ingevulde retourformulier toe aan jouw retournering.

1. Plaats de artikelen met aangehechte prijskaartjes en het retourformulier in de originele verpakking

2. Verricht de retour aan:

BURGER FASHION

MIEREAKKER 22

2811 BB REEUWIJK

3. Geef het pakket af bij een (PostNL) pakketpunt. Je krijgt dan een bewijs van afgifte. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden

 • Retourzendingen zijn voor eigen risico. Ook voor de kosten om de/het artikel(en) retour te sturen ben je als klant zelf verantwoordelijk
 • Het ingevulde retourformulier dient toegevoegd te worden aan de retourzending
 • De artikelen dienen in originele staat teruggestuurd te worden, d.w.z. ongedragen, zonder vlekken etc., inclusief aangehechte prijskaartjes en in een degelijke verpakking
 • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen
 • Ondermode en accessoires kunnen wegens hygiënische redenen niet worden geretourneerd of geruild
 • Artikelen met een korting van 40% of meer kunnen niet geruild of geretourneerd worden
 • Artikelen die getoond worden in de live-video’s op Facebook kunnen niet geruild of geretourneerd worden

Ruilen

Je kunt een artikel uit een online bestelling zowel per post als in de winkel ruilen.

Ruilen per post

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch (0182 392 389). Je krijgt dan van ons een retourlabel om de onjuiste maat terug te sturen, hiervan krijg je het aankoopbedrag terug. De bestelling met de juiste maat kun je dan direct plaatsen op de webshop! Wanneer het omgeruilde artikel wordt teruggestuurd, houden wij de verzendkosten van €5,95 in op het aankoopbedrag.

Ruilen in de winkel

Neem dan het ingevulde retourformulier van de online bestelling mee. Tip: als je in de winkel een andere maat wilt proberen, bel ons dan van tevoren. Dan leggen we deze voor je apart!

Terugbetaling

Wanneer je de gehele bestelling of losse artikelen, welke zijn gekocht via de webshop, terugstuurt of in de winkel komt retourneren, ontvang je het aankoopbedrag binnen 10 dagen terug. Geldteruggave is op basis van betaalwijze. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren telefonisch contact op te nemen, dit kan via 0182 392 389.

Retourformulier

Download het retourformulier

Ontdek onze nieuwste items