Smashed Lemon

Smashed Lemon is een Nederlands modemerk, geboren in Amsterdam in 2007. Bekend om de opmerkelijke prints en kleurrijke collecties, hebben we door de jaren heen een sterke en energieke signature-look ontwikkeld. Door complete collecties te ontwerpen die zowel prints als effen kleurstukken laten zien, hebben we een assortiment ontwikkeld voor elke vrouw om voor elke gelegenheid en stemming de perfecte outfit te kunnen combineren!

Van een casual outfit tot een verbluffende avondlook, we hebben ervoor gezorgd dat onze collecties bevatten wat de moderne vrouw van vandaag in haar garderobe wil. Met een groeiende focus op modebewustzijn biedt Smashed Lemon een breed scala aan natuurlijke en milieuvriendelijke materialen.

Met een scherp oog voor vrouwelijke details en een streven naar de perfecte pasvorm, presenteert Smashed Lemon je in elke seizoenscollectie een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Toont alle 12 resultaten

Vragen over Studio Anneloes

Hoe valt de kleding van Studio Anneloes en hoe was je het bijvoorbeeld? Vind hier de antwoorden op jouw vragen over Studio Anneloes!

Lees meer